Akcia!!! pri objednávke motora doručenie zadarmo

Vyhľadávajte vo viac ako 798 ks nových alebo repasovaných motoroch

Napríklad: Škoda Fabia 1.9 alebo kódom motora: ATD

Poškodenie piestu a jeho príčiny

Poškodenie piestu a jeho príčiny Zadretie alebo poškodenie piestu? Čo bolo príčinou škody? Pomôžeme vám správne diagnostikovať poškodenie v dielni a vyhnúť sa ďalším nákladným škodám. Poškodenie hláv piestov Zadretie spôsobené prehriatím (hlavne na hlave piestu) Prehrievanie v dôsledku porúch spaľovania Ohnutá/upchatá tryska na rozprašovanie oleja Inštalácia nesprávnych piestov Porucha v chladiacom systéme Zúženie vôle … čítať viac..

Postup zabiehania motora

Tento článok informuje, ako zabiehať repasované motory, ktorý odporúča renomovaný výrobca piestov Kolbenschmidt. Aké chyby môžeme urobiť pri zabiehaní motora? Môže po namontovaní motor na voľnobežných otáčkach bežať  niekoľko  hodín? Aké poškodenia môžu vzniknúť? Veľa autoservisov a majiteľov repasovaných  motorov používa nesprávny spôsob zabiehania repasovaného motora. Po montáži nechajú bežať motor niekoľko hodín na voľnobežných … čítať viac..

Generálna oprava motora

Generálna oprava motora alebo jednoducho generálka motora (ďalej len GO motora), je komplexná oprava, pri ktorej vám servisné pracovisko rozloží motor do poslednej súčiastky, všetky komponenty dôkladne zkontroluje, opraví, v prípade potreby aj vymení a následne znova zloží do pôvodného stavu. Po takto náročnej “operácii” by mal aj motor so stovkami tisíc najazdených kilometrov opäť … čítať viac..